Kartlarda art niyet yok

Gaziantep FK Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, maç sonu yaptığı açıklamada kart görerek Galatasaray maçı öncesi cezalı duruma düşen oyuncuları hakkında konuştu..

Gevrek Haber
19:16 -
0 yorumun tümünü göster
Kartlarda art niyet yok

 


Gaziantep FK teknik sorumlusu Erdal Güneş maçtan sonra yaptığı açıklamada iyi mücadele ettiklerini ancak sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Gaziantep FK teknik sorumlusu Erdal Güneş maçtan sonra yaptığı açıklamada iyi mücadele ettiklerini ancak sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. Kısıtlı bir kadroya rağmen son 7 günde üçüncü maçlarını oynadıklarını ve bunun sıkıntısınıda aynı zamanda yaşadıklarını belirten Güneş; “ Maç öncesinde de belirtmiştim 7’inci gün üçüncü maçımızı oynadık. İyi bir kadromuz var maalesef kısıtlı bir kadromuz var. Mağlubiyetler olacak önemli olan kaybettiğimiz maçlardan ders çıkarmak. Ciddi eksiklerimiz vardı kısıtlı kadro olmamıza rağmen cezalı ve sakat oyuncularımız vardı şimdi bunların üzerine Lazar Markovic Ve Günay’ı kaybettik. İlk yarı maça iyi başladık maçın böyle gideceğini planlamıştık çünkü geçiş oyunu oynayacaktı iki tarafta. Çift santraforla başlayıp merkez orta sahamız defans arasında buluşmaya çalışacaklardı. Bunu yapmayı denediler. Zaman zaman bu durumdan dolayı sıkıntı yaşadık ama ikinci yarı özellikle yaptığımız analizler konuşmalarımız ikinci yarı tamamiyle değişik bir takım olduk. Mücadele gücümüz arttı. Yakaladığımız pozisyonlar var. Maçı beraberliğe getirip belki galipte gelebilirdik. Direkten dönen toplarımızda var. Yine diyorum mağlubiyetlerde olacak.”

HAFTAYA DAHA İYİ HAZIRLANACAĞIZ

Teknik Sorumlu Erdal Güneş; “Bundan ders çıkartıp gelecek haftaya daha iyi hazırlanacağız. Çünkü takımla özellikle saha içerisinde çok çalışma zamanı yakalayamadık ama önümüzdeki hafta bizim için fırsat olacak. Oyuncularımıza 2 gün izin verdik. Yorgunluklarını atacak ve ondan sonra 5-6 gün çalışma fırsatımız olacak. İnşallah haftaya burada kaybettiğimiz puanı telafi edeceğiz.

Haftaya Galatasaray maçımız var. Dönecek oyuncumuz sadece Papy olacak. Diğer oyuncularımızın maalesef sakatlık süreci biraz uzun olacak. Ama iyi oyunculara sahibiz. Sahaya çıkan bütün oyuncular aslan gibi mücadele edecektir. Daha dirençli, daha dinamik bir takım inşallah herkes haftaya görecek.”

GÖNÜL İSTER Kİ BÖYLE ŞEYLER YAŞANMASIN

Erdal Güneş; “Gönül isterdiki böyle şeyler yaşanmasın ama oyuncularım bence aşırı istekten kaynaklanan birşey. Hepsi şu an çok üzgünler. Biz buraya galibiyet için gelmiştik olmazsa puan için sahaya çıktık. Gönül isterdiki oyuncularımız kart görmesin ve cezalı duruma düşmesinler ben hiç bir art niyet görmüyorum. Tamamen aşırı istekten gördükleri kartlar” açıklamasında bulundu.

 

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar