Kalyon’a onay çıkmadı

Gaziantep FK’nın yeni sezonda maçlarını oynayacağı Kalyon Stadı önceki gün TFF yetkilileri tarafından incelemeye alındı. Geçtiğimiz sezonun tamamla...

Gevrek Haber
10:35 -
0 yorumun tümünü göster
Kalyon’a onay çıkmadı

Gaziantep FK’nın yeni sezonda maçlarını oynayacağı Kalyon Stadı önceki gün TFF yetkilileri tarafından incelemeye alındı.
 
Geçtiğimiz sezonun tamamlanmasının hemen ardından çim yenileme çalışmasına başlayan kırmızı siyahlılar bu anlamda saha zemininin yeni sezona yetişmesi için çaba sarfederken sahanın orta kısımlarının henüz istenilen seviyeye gelmemesi sıkıntı oluşturmuştu.
 
Ligin ikinci haftasında Ankaragücü ile oynayacağı maça sahanın yetişmeme ihtimali bulunurken öncekigün TFF yetkilileride yaptığı incelemede Kalyon Stadı ile alakalı son kararını verdi. Kırmızı siyahlıların Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Ankaragücü ile oynayacağı maça zeminin yetişmeyeceği ve sahanın maç oynamaya elverişsiz olduğu yönünde rapor tuttuğu bildirildi.
 
ELVERİŞSİZ RAPORUVERİLDİ
Türkiye Futbol Federasyonu çim yetkililerinin yaptığı ölçümler ve analizler neticesinde Kalyon Stadı’nın maç oynanmaya elverişsiz olduğu rapor edilirken Gaziantep FK’nın da bu doğrultuda harekete geçtiği öğrenildi. Daha önceden de TFF’ye girişimlerde bulunan ve maçın Ankara’da oynanmasını talep eden kırmızı siyahlıların nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.
SPOR SERVİSİ

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar