Gazianteplilerin sosyal medyadaki ilginç intihar diyaloğu ne?

Twitter'dan dün gece bir vatandaşın intihar ettiği yönünde atılan bir tweetten sonra ilginç bir diyalog oluştu. İntihar etmek istediğini ifade eden bir vatandaş, sosyal medya kullanıcıları tarafından ikna edilmeye çalışıldı.

Gevrek Haber
21:19 -
0 yorumun tümünü göster
Gazianteplilerin sosyal medyadaki ilginç intihar diyaloğu ne?

Bunun üzerine G.K. isimli bir vatandaş, ruh halinin kötü olduğunu belirten bir tweet atarak şu ifadeleri kullandı: "Ben de yedinci katta oturuyorum ben de bir gün kendimi buradan atmak istiyorum yıllardır hep öyle düşünüyorum, bir türlü cesaret edemedim, geride ana baba... ama bir gün gerçekleştireceğim ben de böyle haber olarak anılacağım, “sadece birkaç saniyeliğine..."

G.K.'nin tweetine çok sayıda yorum geldi. Vatandaşı ikna etmeye çalışan sosyal medya kulalnıcıları şu paylaşımları yaptı: Aman güzel kardeşim. Biz yanındayız senin herdaim. Sıkma o güzel canını herşey düzelir.

Böyle şeyler düşünmeyin size yarın  bazı isimler göndereceğim dm den lütfen izleyin not alın yardımı olacaktır hayat hepimizi yordu ama işte imtihan dünyası herkes ne güzel destek olmuş kahveye bile çağırmışlar insanlık ölmemiş umut çok güzel bir şey

Sakın güzel kardeşim daha nice güzel günlerimiz olacak...

Yapma güzel kardeşim yapma! Daha çok gençsin! Unutma; nefes aldığın müddetçe umut da vardır. Ben bunu bizzat yaşayarak gördüm....

Anlatmak istersen bir gün bir parkta oturup seni dinlemek isterim. Anlatmak iyi gelebilir

Son Güncelleme: 2020-12-22 21:44:17

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar