Esenyurt Polis Merkezi'nde bir kişinin ölümüyle ilgili savcılıktan açıklama

Esenyurt Polis Merkezi'nde Birol Yıldırım adlı güvenlik amirinin 5 Haziran’ı 6 Haziran’a bağlayan gece ölümüne ilişkin Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir açıklama yapıldı.

Gevrek Haber
10:44 -
0 yorumun tümünü göster
Esenyurt Polis Merkezi'nde bir kişinin ölümüyle ilgili savcılıktan açıklama

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, özel bir güvenlik şirketinde amir olarak çalışan 42 yaşındaki Birol Yıldırım Birol Yıldırım'ın Esenyurt Polis Merkezi'nde hayatını kaybettiği iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında polis merkezinde görevli polis, bekçi ve sivil yurttaşlar olmak üzere olay mahallinde bulunan kişilerin ifadelerine başvurulduğunu bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Esenyurt Merkez Polis Karakolu'nda 6 Haziran Pazar günü hayatını kaybeden Yıldırım'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Cumhuriyet Savcılığının aynı gün polis merkezindeki güvenlik kamerası kayıtlarını temin ederek sesli ve görüntülü materyallerle olay yeri incelemesini yaptığına yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi.

"Ölen şahısla ilgili adli muayene yapılmış olup ölüm sebebi ve zamanının tespiti için Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir. Olayla ilgili olarak polis merkezinde görevli tüm polisler, bekçiler ve sivil vatandaşlar olmak üzere olay mahallinde bulunan tüm kişilerin ifadelerine başvurulmuştur. Güvenlik kamera kayıtlarıyla ilgili teknik analiz ve Adli Tıp Kurumundaki detaylı inceleme devam etmekte olup soruşturma tüm yönleriyle araştırılmak suretiyle titizlikle sürdürülmektedir."


 

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar