Kızılaslan’dan, Gaziantep SMMM Odası’na ziyaret

Gaziantep Büyük Birlik Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı Orhan Kızılaslan, Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

Gevrek Haber
23:04 -
0 yorumun tümünü göster
Kızılaslan’dan, Gaziantep SMMM Odası’na ziyaret

 

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakan Özseven ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, oda binasında Büyük Birlik Gaziantep teşkilatını ağırladı. Ziyarette, Gaziantep’in gündemi ve seçimlere ilişkin konular masaya yatırıldı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Orhan Kızılaslan, “Nazik misafirperverliği için Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakan Özseven’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Gaziantep’in 14 Mayıs seçimlerinden sonraki geleceğini konuştuğumuz ve değerlendirmelerde bulunduğumuz hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Muhasebeci ve Mali Müşavir arkadaşlarımızın sorunlarını dinledik, önerilerini aldık” şeklinde konuştu.


Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakan Özseven ise, “Ziyaretlerinden dolayı BBP Milletvekili Adayı Orhan Kızılaslan’a teşekkür ederim. Seçim gündemini ve şehrimizi konuştuk. Ülkemiz için hayırlısını diliyor, Orhan beye de siyaset hayatında başarılarını temenni ediyorum” dedi. 

 

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar