Hamile sevgilisi Rihanna ile tatilden dönen şarkıcı tutuklandı!

Ünlü rap şarkıcısı A$AP Rocky tutuklandı.

Gevrek Haber
15:24 -
0 yorumun tümünü göster
Hamile sevgilisi Rihanna ile tatilden dönen şarkıcı tutuklandı!

Los Angeles polisi, rapçi A$AP Rocky'nin geçen Kasım ayında bir silahlı saldırıyla bağlantılı olarak tutuklandığını açıkladı. Yıldız şarkıcı, hamile kız arkadaşı Rihanna ile Barbados tatilinden özel uçakla dönerken Çarşamba günü Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda gözaltına alındı. Dedektifler ayrıca ünlü şarkıcının Los Angeles'taki evine de baskın düzenledi. Polis ekipleri evden ellerinde çok sayıda kutuyla çıkarken görüntülendi.

Polis, gerçek adı Rakim Mayers olan yıldızı geçen yıl Hollywood'da bir silahlı saldırıya karışma olasılığı nedeniyle araştırıyordu. Ünlü şarkıcı, tutuklanmasından kısa bir süre sonra 550 bin dolarlık kefaleti ödedi ve serbest kaldı.

Los Angeles Polis Departmanı, tutuklamanın "iki tanıdık arasında çıkan ve ateş açılmasına neden olan bir tartışma" ile bağlantılı olarak yapıldığını söyledi. Kurban daha sonra polise, iki kişiyle birlikte yürüyen Mayers'ın sokakta tabancayla kendisine yaklaştığını söyledi. NBC News tarafından elde edilen polis raporlarına göre, Mayers'ın kendisine üç ila dört kez ateş ettiğini ve kurşunlardan birinin sol elini sıyırdığını iddia etti.

LAPD, Twitter'da yaptığı açıklamada, kurbanın "hafif bir şekilde yaralandığını" ve ardından saldırganlarının "yaya olarak kaçtığını" söyledi.

Mayers'ın avukatı Alan Jackson, müvekkilinin tutuklandığını doğruladı ancak daha fazla yorum yapmayı reddetti. Rap'çi ilk kez 17 Ağustos'ta mahkemeye çıkacak. Mayers suçlu bulunursa, California Ceza Kanunu uyarınca bir yıla kadar hapis, 1000 dolar para cezası ve denetimli serbestlik ile karşı karşıya kalabilir.

Yıldız şarkıcıya, daha önce Ağustos 2019'da Stockholm'deki bir arbededeki rolü nedeniyle iki yıl ertelenmiş hapis cezası verilmişti. Rapçi ve iki yakın arkadaşı, tartıştıktan sonra 19 yaşındaki bir adamı tekmelemek ve dövmekten suçlu bulundu. Saldırının 'nefsi müdafaa' olduğu yönünde ifade verdiler ancak mahkeme argümanlarını reddetti.

Dava, o zamanki ABD başkanı Donald Trump'ın yargılanmayı bekleyen Mayer'ın serbest bırakılmasını sağlamaya çalışıp başarısız olmasının ardından dünya medyasının dikkatini çekti.

New York'ta doğan Mayers, Wild For The Night, Everyday, LSD ve A$AP Forever dahil olmak üzere ABD'de sekiz platin single alarak 2010'ların en büyük çıkış yapan yıldızlarından biri oldu. Drake tarafından desteklendikten sonra ün kazandı ve Alicia Keys, Lana Del Rey, Skepta, Selena Gomez ve Kendrick Lamar gibi ünlü sanatçılarla çalıştı.

33 yaşındaki şarkıcının, milyarder müzisyen ve moda devi Rihanna ile ilişkisi geçen yıl doğrulandı. Mayers, geçen Mayıs ayında GQ dergisine verdiği röportajda Rihanna'yı "hayatının aşkı" olarak nitelendirdi. Çift, Ocak ayında bir bebekleri olacağını duyurdu. Ünlü şarkıcının yakın zamanda doğum yapması bekleniyor.

Çift geçtiğimiz günlerde ayrılık ve aldatma söylentilerini yalanlamıştı.

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar