Seksenler Evi açıldı! Geçmişte yolculuğa hazır olun

Gaziantep’te ilk ve tek olan 1980’li yıllara ait antika ürünlerin bulunduğu ev, çay bahçesi kültürünü de yanına alarak ziyaretçilerine adeta bir görsel şölen oluşturuyor.

Deniz Yılmaz
14:17 -
0 yorumun tümünü göster
Seksenler Evi açıldı! Geçmişte yolculuğa hazır olun

Gaziantep’te bir ilke imza atan Koleksiyoner/Gazeteci İlhan Köklü, 1980’lı yılları tek bir evde toplamayı başardı. Konuklarına geçmişte yolculuk yapma fırsatını sunan Köklü,1980 ve daha önceki yıllara ait olan ürünleri tüm Türkiye’yi gezerek bir araya getirdiğini söyledi. Gaziantep’te bir ilke imza atan Koleksiyoner/Gazeteci İlhan Köklü, 1980’lı yılları tek bir evde toplamayı başardı. Konuklarına geçmişte yolculuk yapma fırsatını sunan Köklü,1980 ve daha önceki yıllara ait olan ürünleri tüm Türkiye’yi gezerek bir araya getirdiğini söyledi. 

Köklü, “Mesleğim Gazeteci ancak küçüklüğümden bu yana antika ürünlerine duyduğum merak beni buraya taşıdı. Bugün böylesi bir mekânı Gaziantepli hemşerilerimize kazandırmak gurur verici, çok mutluyum! Evin yanı sıra bahçemizde ise eski de olduğu gibi bir çay bahçesi inşa ettik. Geçmişini bilmeyen geleceğini göremez düşüncesi ile çıktığımız bu yolda ziyaretçilerimizle birlikte eskileri yad edip geçmişi birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı. 

Geçmişin güzel hatıralarını anımsayarak bugünün karmaşasından kurtulacağınız bir molaya ihtiyacınız varsa seksenler evi görülmeye değer güzellikte.

Harikalar Diyarı tramvay durağı karşısında ziyaretçilerine açılan Seksenler Evi aile çay bahçesi sizleri ağırlamayı bekliyor. 

Deniz Yılmaz 

Son Güncelleme: 2022-04-08 16:24:21

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar