Yeniden Refah’ta işlem tamam

AK Parti ile ittifak görüşmeleri sonuçsuz kalan Yeniden Refah Partisi, Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkan Adaylarını belirledi.

Selenay Korkmaz
10:02 -

31 Mart Yerel Seçimlerine 2 aydan az bir süre kala Yeniden Refah Partisi’nde aday belirleme çalışmaları sürüyor. AK Parti ile 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde ittifak yapan Yeniden Refah, ittifak görüşmelerinin sonuçsuz kalmasının ardından seçimlere tek başına girme kararı aldı.

GAZİANTEP ADAYLARI DİKKAT ÇEKTİ

 

Bu kapsamda Gaziantep’te de kendi adaylarını çıkarma kararı alan Yeniden Refah Partisi, Araban’da Hasan Doğru, Oğuzeli’nde Bekir Öztekin, Nizip’te Mustafa Doktoroğlu gibi kritik isimleri aday gösterdi.

ŞAHİNBEY VE ŞEHİTKAMİL’DE DE İŞLEM TAMAM

 

Partide en çok merak edilen konu ise Şahinbey, Şehitkamil ve Büyükşehir Belediye Başkan adayları oldu. Geçtiğimiz gün Yeniden Refah’ın Şahinbey ve Şehitkamil adayları da belli oldu. Yeniden Refah Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Ös, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı olarak ise Doç. Dr. Kamil Yavuzer’i aday gösterdi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR ADAYI BELLİ OLDU

 

Yeniden Refah Partisi sürpriz bir karar ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayını da belirledi. Buna göre partinin GBB Adayı Şükrü Yılmaz oldu.

Yılmaz geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen seçimlerde Yeniden Refah Partisi Gaziantep 2. sıra milletvekili adayı olarak yarışmıştı.

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar