MHP Gaziantep'te ilk toplantı

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve İl Başkan Yardımcısı Akın Erol Kınacılar başkanlığında Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla ilk grup toplantısı gerçekleştirildi.

Selenay Korkmaz
09:36 -

Cumartesi günü toplanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı 1.Birleşimi öncesi MHP Gaziantep İl Başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirildi. MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve İl Başkan Yardımcısı Akın Erol Kınacılar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir başta olmak üzere Büyükşehir Meclis Üyelerini ağırlayan Bozgeyik, önemli mesajlar verdi.

 

CUMHUR İTTİFAKI İLKELERİNE BAĞLI KALINACAK

Toplantıya ilişkin MHP Gaziantep İl Başkanlığından yapılan açıklamada, ‘’ İl Başkanımız Mustafa Bozgeyik ve İl Başkan Yrd. Akın Erol Kınacılar, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz ile ilk grup toplantılarını gerçekleştirdiler. Yeni dönemde MHP grubu olarak Cumhur ittifakının amaç ve ilkelerine bağlı kalarak, şehrimiz adına hayırlı hizmetlerde olması dileğimizle belediye meclis üyelerimize başarılar dileriz’’ ifadeleri yer aldı.

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar