Gaziantep'te Hindistan'ı aratmayan görüntüler...

Gaziantep’te Spotçular Çarşısı ve Et Pazar hakkında daha önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınmıştı.

Gevrek Haber
14:26 -
0 yorumun tümünü göster
Gaziantep'te Hindistan'ı aratmayan görüntüler...

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından mühürlenen Spotçular Çarşısı ve Et Pazarı önünde kaydedilen görüntüler pes dedirtti.

Gaziantep’te GBB’ye ait alanda Spotçular ve Et Pazarı esnafı yıllardır hizmet veriyor. Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle hakkında yıkım kararı verilen Spotçular Çarşısı ve Et Pazarı, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin ardından söz konusu alanın belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendiği öğrenilmişti.


PAZARIN HEMEN YANINDA TEZGAH AÇTILAR!


Aradan geçen süreçte Spotçular Çarşısı ve Et Pazarı önünde kaydedilen görüntüler pes dedirtti. Bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntülerde, et pazarı esnafının mühürlü binanın hemen dışında tezgah açtığı, etlerin ise hiçbir hijyen önlemi alınmadan tezgahlarda sergilendiği görüldü. Tepki çeken manzaraya karşı Büyükşehir Belediyesi’nin harekete geçmesi bve bu görüntünün son bulması bekleniyor. 

 

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar