Gaziantep'te görkemli açılış

Sahibinden Emlak ve İbrahim Özdemir Yapı İnşaat’ın yeni ofisi görkemli bir törenle açıldı. Törene, siyaset ve iş dünyasından birçok kişi katıldı

Gevrek Haber
18:36 -
0 yorumun tümünü göster
Gaziantep'te görkemli açılış

. Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Emre Yıldız, “Bizler sektöre öncülük yapmanın haklı gururu ile kendi işimize verdiğimiz değeri yükseltme vizyonu açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni ofisimizde bizi güvenle tercih eden herkesle paylaşma arzusundayız” dedi.

Sahibinden Emlak ve İbrahim Özdemir Yapı İnşaat’ın yeni ofisi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Gaziantep Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, Asrın İş adamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hayri Ünal ve diğer davetliler katıldı.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM OLDU

Sahibinden Emlak ve İbrahim Özdemir Yapı İnşaat’ın yeni ofisi Karataş Mahallesi Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Bulvarı’nda hizmete girdi. Açılış törenine yoğun bir katılım olduğu gözlerden kaçmadı. Sahibinden Emlak Yunus Emre Yıldız ile İbrahim Özdemir Yapı İnşaat’ın sahibi İbrahim Özdemir, misafirlere yeni ofis hakkında bilgiler verdiler.

FİRMALARIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Gaziantep Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, “Bir kardeşimizin başarılarını görmek ve kendisini tebrik etmek için toplandık. Kendisini kutluyor, kentimize güzel eserler kazandıran bu firmaların başarılarının haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuşma yaptı.

BÖYLE FİRMALARIN ARTMASINI UMUT EDİYORUZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, “Yeni ofisin açılışında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu işyerinin hayırlı vesile olmasını diliyorum. İnşallah böyle işletmelerin sayısının hem şehrimizde hem de bölgemizde artarak devam eder” dedi. Yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Bu anlamda günde yeni ofisin açılışında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Rabbim inşallah bu iş yerini hayırlısından ve helalinden bol kazançlar nasip etsin. Rabbim, memleketimizi, milletimizi ve ümmetimizi kazalardan, belalardan, salgın afetlerden esirgesin” açıklamasını yaptı.

SEKTÖRE YÖN VERMEK SİTİYORUZ

Sahibinden Emlak Yunus Emre Yıldız, yaptığı açılış konuşmasında misafirlere teşekkür etti. “Uzun ve yorucu bir süreç ile ulaştığımız bugünümüzde bizleri burada onurlandıran siz değerli konuklarımıza İbrahim Özdemir Yapı İnşaat ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Yıldız, “Bizler sektöre öncülük yapmanın haklı gururu ile kendi işimize verdiğimiz değeri yükseltme vizyonu açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni ofisimizde bizi güvenle tercih eden herkesle paylaşma arzusundayız. Bu vesile ile yeni ofisimizin İbrahim Özdemir Yapı İnşaat ailesine hayırlı olmasını yüce mevladan niyaz ederim” dedi.

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar