Arkadaşım Veteriner Kliniği’nden Örnek Davranış

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine bağlı Körkün Mahallesi’nde bir sürücü sokak köpeğine çarpıp olay yerinden kaçtı. Köpeğin  yardımına ise hayvan severliği ile dikkat çeken  Arkadaşım Veteriner Kliniği ve Ömer sezgin koştu.

Gevrek Haber
00:36 -
0 yorumun tümünü göster
Arkadaşım Veteriner Kliniği’nden Örnek Davranış

Olay geçtiğimiz günlerde Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine bağlı Körkün Mahallesi’nde dikkatsiz bir sürücünün sokak köpeğine çarpıp olay yerinden kaçması ile meydana geldi. Tesadüfen olay yerinde olan düzenli olarak sokak köpeklerini besleyen Ömer Sezgin’in ilk müdahalesini yapması sonucu  ağır yaralı olan  köpeği kliniğe getirdi köpeğin  hayatı kurtuldu. Ağır şekilde yaralamış olan sokak köpeğinin tedavisi arkadaşım veteriner kliniğinde devam etmekte 

Köpeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Arkadaşım Veterinerlik yetkilisi Veteriner Hekimi Mahmut Doğan; Köpek için ellerinden geleni yaptıklarını çarpma sonucu ön ayakta doku ve kemik nekroze oluştuğu tedavini sürmekte olduğunu, araç kullanan kişilerin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Dünyada yalnız olmadıgımızı, dünyayı paylaşmamız gereken canlılara saygı ve sevgi duymamız gerektiğinide hatırlatmak isterim” dedi.

Köpeği bulan ve Arkadaşım Veteriner Kliniğine getiren Ömer Sezgin ise konu ile ilgili isyan etti; Sahipsiz köpeğe çarpıp kaçan kimliği belirsiz kişilerin bir an önce bulunmasını istediklerini belirtti. Biz bu canlar yaşasın diye sıcak, soğuk yağmur, çamur demeden koşuşturuyoruz. Allah’ın sessiz kullarına biraz saygılı olalım dedi.

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar