Rektör'den farklı sorun çözümü

Gaziantep Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir bilgilendirme yaptı.

Gevrek Haber
09:22 -
0 yorumun tümünü göster
Rektör'den farklı sorun çözümü

GAÜN hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)'na çok sayıda istek ve şikâyetin olması rektör Özaydın'ı harekete geçirdi. Özaydın, "CİMER’e değil GİMER’e gelin sorunları birlikte hızlıca çözelim" dedi.  

Rektör Özaydın'ın Sosyal medya hesabındaki bu paylaşıma çok sayıda yorum yapıldı. Özaydın'a soru soran öğrenciler çözüm aradı.  

MALZEMELER ARIZALI 

Bir öğrenci, "Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4 sınıf öğrencisiyim. Staj ücretlerimiz hakkında bir düzenleme getirdiniz mi ?   İntör Hemşireler olarak hastanede bize ait bir oda tahsis ettiniz mi ?  Kaç defa fakültemizi ziyaret edip biz öğrencilerin sorunlarını dinlediniz? Staj yapacağımız hastanelerde sigorta şartı olduğu için staj yapamadık ve teknik beceriler elde edemedik.  200 öğrenci bir hastanede kalabalık bir şekilde staj yaptık. Sigortayı neden yapmadınız ? Dersliklerde mikrofon hoparlör vb. hepsi arızalı, tamir edecek misiniz?" diye sordu 

NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ SORUSU 

"Okulun bel kemiği olan mühendislik fakültelerinin sadece 1 tanesinin akredite olmasının önüne geçip diğer bölümlerde akreditasyon sağlayın" diyen bir öğrencilere, başka bir yorumda "CİMER bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. 

Bundan rahatsızlık duymak çok açık insan hakları ihlalidir. Millet ile devlet arasında köprü kurulmasından neden rahatsız oldunuz hocam?" diye soruldu. Bir başka öğrenci ise "Yemekhaneyi kendinizi ön plana çıkarmak için 1 TL yapıp yemeklerin de kalitesini düşürdünüz tıpkı üniversite gibi. Bilime dair en ufak atılım yok ama lafa gelince teknofest'i kendi başarınızmış gibi sahiplenirsiniz. Sizin o makama gelmeniz bir hataydı. Alın şikâyet değerlendirin:)" yorumları yapıldı. 

 

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar