Apex Legends yeni sezonu tanıtıldı

Yüz binlerce aktif oyuncuya sahip olan Apex Legends için bir süredir sezon güncellemeleri bekleniyordu. Detaylar nihayet resmileşti.

Gevrek Haber
16:07 -
0 yorumun tümünü göster
Apex Legends yeni sezonu tanıtıldı

Apex Legends, bizim için tanıdık Battle Royale türünü benzersiz bir şekilde temsil eden en başarılı oyunlardan biridir. Lansman sırasında sık sık Fortnite ve PUBG arasında bir yerde olduğuna dair yorumlar son dönemlerde çok artmıştı. Oyun hala kemik kütlesi ise Apex Legends’ın diğer oyunlardan daha farklı olduğunu düşünüyor. Apex Legends’a da diğer oyunlar gibi mevsimsel güncellemeler de düzenli olarak geliyor. Şirketin sezonluk güncellemelerdeki amacı ise oyunu güncel tutarak mevcut kitlesine yenilikler sunmak ve bir yandan da diğer Battle Royal oyuncularının ilgisini çekmek.

Apex Legends Mobile lansmanı 7 Mart’ta olacak

Oyunun yeni sezonunun bu hafta tanıtılması bekleniyordu. Haftanın başlamasıyla birlikte resmi açıklama yapıldı ve Salvador adlı yeni sezonla ilgili tüm detaylar paylaşıldı. Bu ayrıntılar arasında yeni karakterler ve dereceli oyun modundaki değişiklikler yer alıyor.

Apex Legends, Season of Saviors ile devam ediyor

Storm Point Map of Legends’ta Newcastle’ın da tanıtımıyla birlikte oyuncuların tek başlarına karşılaşabilecekleri bu devasa canavarla karşı karşıya geldiklerini görüyoruz. Sezonun yenilikleri sayesinde, Sıralamalı Oyun modu “ekip çalışması ve becerilere” daha fazla vurgu yapılarak güncellendi.

Apex tarafından yayınlanan tam güncelleme notları şu şekilde:

New Legend: Newcastle – Harris Valley Kahramanı, Newcastle’ın Apex Oyunları’nda hayatta kalmak için takım arkadaşlarını ve sırlarını koruması gerekecek. Canavarca bir canavar Storm Point’e saldırdığında, Newcastle diğer Efsaneleri korumak ve ilham vermek için mücadeleye atlar, çünkü kahramanlar bunun içindir.

Düşmüş Canavar – Fırtına Noktası kıyılarında hangi hazineler yatıyor? Keskin kalın ve birbirine yapışın. Ölü hayvanlar bile tehlike arz ediyor.

Ranked Reloaded – Takım çalışmasını ve beceriyi ödüllendiren yeniden çalışılmış bir Dereceli sistemde birlikte rütbelerde yükselin ve düşün.

Saviors Battle Pass – Efsanevi kaplamalar, reaktif silah kaplamaları ve daha fazlası gibi ödüller kazanmak için Günlük ve Haftalık görevlerde savaşın!

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar